Meer klantgeluk, powerteams en werkplezier.

Een individu kan een mooie mijlpaal bereiken maar teams laten jouw organisatie bloeien. Zie jij net als ik ook veel teams die met hun capaciteiten, vaardigheden en talent meer kunnen bereiken dan dat ze nu doen? Dan is het tijd om te werken aan continu ontwikkelen, plezierig presteren en focus hebben in je werk. Met deze combinatie op volle sterkte, halen mensen meer effect uit samenwerken, stellen ze uitdagende doelen voor zichzelf en het werk en vieren ze de resultaten samen.

Als jij denkt dat het beter moet en gelooft dat het ook anders kan,
dan is dit aanbod geschikt voor jou!

Dit is een speciaal aanbod voor jou. Tijdens een werkplezierconsult gaan we een dag(deel) intensief aan de slag met jou en een groep medewerkers van jouw organisatie. Ik help jullie bij het vorm geven aan een plan, waarmee je leren, presteren en plezier een positieve boost geeft.

“Martine is een hands-on change manager die het er niet snel bij laat zitten. Oplossen is ook echt oplossen bij Martine. Met haar innemende persoonlijkheid werkt ze gemakkelijk samen met andere partijen en komt ze tot zichtbaar resultaat.”

martine kamphuis

Plan nu een werkplezierconsult.


Wil je precies weten wat je gaat doen om de prestaties en het plezier van teams en medewerkers te verbeteren? Ik hoor graag wat er bij jou speelt en wat jullie talenten zijn. Kom er in een consult met mij achter wat je nodig hebt om te werken aan betekenisvol werk, zodat jullie de nummer 1 keuze voor klanten én voor medewerkers worden. Dit kan je het laatste zetje geven om de prestaties van teams echt te verbeteren. 

 

Dit is onze agenda:

1. Je ontdekt wat werkplezier jou oplevert en hoe je het inzet.
2. Je leert bewust te kijken naar kwaliteit en talent van teams. 
3. We bepalen welke stappen jouw organisatie moet zetten. 
4. Je maakt een vliegende start met  een actieplan op maat.  

de voordelen voor jou

met een consult:

✓zorg je ervoor dat jouw team of project top-of-mind is én blijft
✓creëer je nieuwe kansen en energie
✓vergroot je de impact van jouw team
✓verminder je de druk om te moeten presteren 

wacht niet en kom in actie

krijg je resultaat:

✓Af van het gevoel te weinig voortgang te bereiken.
✓Niet langer de kans op betere resultaten laten liggen.
✓Met een planmatige aanpak bewust keuzes maken
✓Een werkwijze die past bij de context en bij het werk

Start met een consult waar jij het vertrekpunt van de veranderaanpak bepaalt. 

Wil je starten bij klantbeleving en klantinzichten? Dan gaan we aan de slag met klantgeluk. Misschien heb je meer baat bij een blik op je organisatie en processen? Dan kijken we vanuit klantfocus naar jouw powerteam. Of zet jij het liefste de verbinding met klanten en medewerkers centraal? Dan gaan we met werkplezier aan de slag. 

Wat jouw vertrekpunt ook is, een ding staat vast: met een werkplezier consult handel je vanuit de doelen, intenties en beleving van de mensen, die zorgen dat jouw product of dienst staat als een huis. Je kijkt samen met hen, door de ogen van je klanten, naar de kwaliteit en de kracht van je dienstverlening. Een integrale aanpak vanuit klantgeluk en werkplezier maakt klantgericht samenwerken en innoveren simpelweg lichter, leuker en energieker.

Met een werkplezierconsult krijg je een concreet plan in handen, dat zorgt voor een vliegende start van betekenisvol werkplezier in jouw organisatie. 

Plan nu jouw intake.

Wil je dat mensen in jouw organisatie met impact samenwerken? Wil je succesvol zijn voor jullie klanten en medewerkers? Ik hoor graag van jou; wat er speelt in jullie organisatie, wat jullie talent is en over de bevlogenheid van managers en teams. Ik help graag met goede resultaten, blije klanten en gelukkige medewerkers.© www.people-performance.nl | Martine Kamphuis