Wil je sparren op weg naar een nieuwe mijlpaal?

Als je iets wilt veranderen of verbeteren in jouw werk, red je het niet alleen met zeggen of denken dat anders moet. Het vraagt om een persoonlijke leiderschapsmissie, een plan en commitment om het te gaan doen. Jij ziet (of zag) het anderen al wel doen en het lijkt bij hen allemaal zo moeiteloos te gaan. Wil jij dit diep in je hart ook, maar stel je het actie nemen uit? Misschien komt dat, omdat als het over werkplezier gaat, het allemaal zo onmogelijk en vooral ver-van-je-bed-klinkt. Ik kan je geruststellen: ook jij kunt werk maken van werkplezier! 

Zoek jij iemand met een optimistische kijk voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact met op. Het eerste mentorgesprek is gratis. Ik vind het echt leuk om jou een stap verder te helpen. Ik help je om focus aan te brengen en biedt je praktische tools, zodat je zaken voor elkaar gaat krijgen en vooruitgang boekt.

Wil jij weten hoe je zorgt voor meer werkplezier?
Vraag nu een mentorgesprek aan.  

Zijn dit vragen die bij jou leven?

✓ Ik wil weten wat ik kan doen om mijn team of collega’s op een aansprekende manier mee te nemen in de stip op de horizon.

✓ Ik wil mijn leiderschap gestructureerd, met meer lef en creatiever aanpakken.

✓ Kun je met me meedenken over wat er speelt in mijn team of project en welke interventies nuttig zijn om van weerstand naar beweging te komen?

Wacht niet en kom in actie!

✓ Wil je mij het duwtje in de rug geven bij de uitvoering naar een meer klantgerichte manier van werken?

✓ Ik wil leren welke tools bij ons passen, waarmee we het werkplezier en het eigenaarschap van mensen en teams vergroten.

✓ Ik zoek een structurele oplossing voor een gespannen sfeer of verlichting van prestatiedruk in mijn team of project. 

Dit aanbod is er speciaal voor jou. Tijdens het gratis mentorgesprek gaan we ongeveer 1,5 uur aan de slag. Voldoende om ons te oriënteren op jouw vraag en te weten of en welk vervolgtraject bij jou past. Ik help je graag bij het vorm geven aan een plan, waarmee jij leren, presteren en plezier voor jezelf of je team een positieve boost geeft. 

“Martine is een hands-on change manager die het er niet snel bij laat zitten. Oplossen is ook echt oplossen bij Martine. Met haar innemende persoonlijkheid werkt ze gemakkelijk samen met andere partijen en komt ze tot zichtbaar resultaat.” – Jacoline – 

martine kamphuis

Het mentorgesprek is er voor jou.

Heb jij een klantgericht, persoonlijk of teamvraagstuk waar je hulp bij kunt gebruiken? Een mentorgesprek brengt je verder. Ik help je met aanbrengen van focus, het bereiken van effect of help je te zorgen dat je (weer) met plezier aan de slag gaat met jouw opdracht. Je kunt van mij altijd een inhoudelijke en actieve bijdrage verwachten. Ik ben er kien op om jouw vraagstuk te vertalen naar een passende interventie of oplossing. We doen wat bij jou past en waar jij je verder mee kunt. 

DIT IS ONZE AGENDA:

1. We kijken naar je vraag en wat je wensen zijn. Bij welk vraagstuk heb je hulp nodig? Wat is het werkelijke probleem, wat zijn de feiten en oorzaken? 

2. We kijken naar de 7 stappen van het werkpleziermodel. We schetsen de contouren van jouw verbeteraanpak.

3. Ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen. Meestal krijg je zo al een idee welke richting je op moet.

4. Aan het eind van het gesprek bepaal jij jouw vervolgstap. Je krijgt een voorstel dat in jouw voordeel werkt.

Plan jouw gratis gesprek.

Wil jij anderen helpen met betekenisvol werkplezier? Wil je scherper zicht op je purpose krijgen en meer beweging in teams creëren? Investeer in je eigen groei en ontwikkeling. Vergroot je kennis en ontdek wat voor jou werkt in het mentorgesprek.© www.people-performance.nl | Martine Kamphuis