Waar kijk jij naar uit?

Wil je een betekenisvolle klant- en medewerkerbeleving creëren? Een beleving die de verwachtingen van jouw klanten overtreft en waar jouw medewerkers elke dag met plezier aan werken? Dat is precies waar People Performance jou mee helpt. Kies de aanpak die bij jouw vraagstuk rondom klantgeluk en werkplezier past. 

workshop

Met jullie kernwaarden, doelen en resultaten maak je het verschil voor klanten en voor medewerkers. Ik help je om het onderscheidend vermogen van jouw organisatie naar boven te krijgen vanuit 3 invalshoeken.

1. Klantgeluk: de klantreis in beeld en je klantbelofte scherp
2. Powerteams: teamprestaties verbeteren met operational excellence 
3. Werkplezier: zicht op cultuur, leiderschap en vakmanschap in je organisatie

In elke workshop is er veel aandacht voor het in beweging zetten van teams en medewerkers en vormen dialoog en inzichten uit klantcontact de kern. Vraag vrijblijvend een gesprek aan om jouw vraagstuk te verkennen. 

neem contact op
geluk
clinics

lezing

In de lezing over ‘puur klantgeluk’ maken we verbinding tussen customer en employee experience. Wat is het rendement van klantgeluk? Hoe krijg je met klantgeluk meer werkplezier op de werkvloer? Een actieve lezing waarin de praktijk, jullie ervaring en jullie vraagstuk centraal staat. Deze lezing is voor jou geschikt als je: 

– wilt leren en werken aan klantgeluk én aan werkplezier,
– de klantfocus wilt verbeteren met je team,
– samenwerking klantgerichter wilt laten verlopen. 

Ik ben verbonden aan ZijSpreekt en daar te boeken als spreker voor een lezing op een bijeenkomst voor jouw team of organisatie. 

boekingen & sprekersprofiel

mentoring

In een kennisintensieve werkomgeving ligt de lat hoog en jouw ambitie ook. Wil je beter grip krijgen op presteren en werkplezier? In een 1-op-1-mentorgesprek maak ik samen met jou een aanpak op maat. Het is ook mogelijk om samen in een (kleine) groep aan de slag te gaan. Tijdens het mentortraject help ik je om jouw kennis, ervaring en je natuurlijke optreden als sleutel tot succes in te zetten voor jouw werk. Aan het eind van het traject heb je een zichtbare interventie gerealiseerd, waar je gegarandeerd trots op zal zijn. Ik treed op als jouw onafhankelijke partner met kennis van zaken en ik geef je de tijd en aandacht die jij nodig hebt.

werkpleziergesprek
coaching

werkplezierdag voor teams

Wil je prestaties en plezier van jouw team verbeteren? Een klantbeleving die past bij jouw ambitie? Werk in een dag met jouw team aan betekenisvol werk zodat jullie de nummer 1 keuze voor klanten én voor medewerkers worden.